Workshop CL zaterdagmiddag 12 november

€35,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Workshop op Creative Life 2022

ONZE WORKSHOPS ZIJN OP ALLE DAGEN UITVERKOCHT

Tijdens onze workshop is iedereen een maker!

Tijdens deze workshop krijg je een introductie in het lasersnijden. Hoe werkt de machine, welke verschillende producten kan je ermee maken en hoe doe je dat? Je leert het in deze introductiecursus!

Tijdens Creative Life hebben wij een van onze Lasersnijders in de stand staan. Deze zullen we gebruiken om ter plekke producten te maken, maar vooral ook om tijdens de workshop te gebruiken.

 

De workshop bevat de volgende onderdelen:

 • Uitleg over de werking van de machine
 • Verschillende soorten materialen die gesneden kunnen worden
 • De verschillende toepassingen en producten de gemaakt kunnen worden met een lasersnijder
 • Ontwerpen van een eigen product met de computer
 • Het instellen van de machine
 • De machine jouw eigen ontwerp laten maken.

Na een korte uitleg over de basisprincipes, ga je zelf aan de slag. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met lasersnijden om deel te nemen aan de workshop. Ben je benieuwd hoe je jouw ontwerp omzet naar een product uit de lasersnijder?

Je kan tijdens de workshop kiezen voor het maken van een gegraveerde sleutelhanger van vilt of een uitgesneden naam (ca. 12cm) uit hout.

 

Wat je verder nog moet weten:

 • We werken met kleine groepjes. In deze workshop is plaats voor max. 4 personen
 • We hebben helaas geen aanschuifplekken, vanwege de intensieve begeleiding. Maar we maken buiten de workshoptijden wel op maat gemaakte producten waarbij je kan meekijken aan de machine.
 • Je bent alleen verzekerd van een plekje als je je hebt ingeschreven voor de workshop via deze website en je betaling voldaan is.
 • De workshop is exclusief entree voor Creative Life. Een entreekaartje voor dit evenement is €15,50 en kun je kopen via deze link.
 • Creative Life vindt plaats in de Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41 Utrecht 
 • Deze workshop duurt ongeveer 45 minuten 

Ben jij klaar om te leren lasersnijden? Schrijf je dan nu in voor deze workshop!

 

Het kan natuurlijk zijn dat de workshop is uitverkocht, maar dat je toch graag onze lasersnijder in actie wilt zien. Kom dan buiten de workshoptijd bij ons langs in onze stand. Je kan dan meekijken met het ontwerp en zien hoe het gemaakt wordt.

Let op: het ontwerpen en maken van de producten kost tijd. Wil je niet te lang wachten én er zeker van zijn dat je product gemaakt wordt? Doe dan een pre-order!

 

Agenda

Datum: vrijdag 11 november
Tijdstip: 14.00 uur
Duur: ongeveer 45 minuten
Adres: Creative Life, Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41 Utrecht

De locatie

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks in the pink pop up bar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »