Houten naam, woord of quote naar jouw wens!

 

 

Een echte favoriet!

Een van onze favoriete producten zijn houten namen en teksten. We vinden ze zó leuk, dat ze nu een eigen categorie op onze website hebben gekregen. Zo kan jij makkelijker zien wat er allemaal te kiezen valt! Wordt het een naam voor op de baby- of kinderkamer? Of wil je liever een mooi woord of een inspirerende quote aan de muur?

 

De keuze is aan jou

We maken teksten in blank hout en in mat zwart hout. Je kan kiezen uit verschillende formaten: 30/40/50/60cm breed. De hoogte van de tekst is afhankelijk van het lettertype en het aantal letters. Bij meer letters wordt de hoogte van de tekst kleiner. 
Bij sommige korte namen met hoge letters, kan de naam iets minder breed uitvallen dan de aangegeven breedte. De dikte van het hout is 6mm voor een mooie dieptewerking.

 

Hieronder zie je de verschillende lettertypen die we standaard aanbieden. Sommige lettertypen hebben losse letters, andere hebben letters die aan elkaar vast zitten. We leveren een mal en plakgum mee, zodat je de naam of tekst makkelijk kan bevestigen zonder de ondergrond te beschadigen.

 

Maatwerk is ook mogelijk

Wil je een tekst in een ander lettertype of bijvoorbeeld voor een logobord of een grotere tekst, neem dan even contact met ons op via [email protected]

n.b. De houten teksten en namen vallen onder gepersonaliseerde producten en kunnen daarom niet teruggenomen worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »