Over ons

Wij zijn Poetoeter.

Een belangrijk idee van onze ontwerpen is de combinatie van hand-getekende vormen gecombineerd met industrieel design gemaakt via de computer. Tijdens het uitwerken van een van de ontwerpen op de computer, zei onze oudste zoon: "Mama, wat doe je toch allemaal op de Poetoeter". Zo is onze naam ontstaan.

Poetoeter is een samenwerking tussen een creatief en ondernemend ontwerper genaamd Nienke aan de ene kant. Aan de andere kant een technisch ingenieur met uitgebreide kennis van materialen en productiemethoden, genaamd Paul.

Onze kennis en creativiteit leiden samen tot vernieuwende producten en mooie combinaties van materialen. Door onze kleinschaligheid kunnen we gemakkelijk onze producten aanpassen aan de wens van de klant. Onze missie is om belangrijke gebeurtenissen nog specialer te maken en het alledaagse leven mooier.

Voor ons is het belangrijk om daarbij het milieu voorop te stellen. We proberen ons productieproces en bedrijfsprocessen steeds duurzamer te maken. We zijn continu op zoek naar duurzame materialen van biologische oorsprong.

Wij vinden het leuk om je als klant te verwelkomen, hopelijk vind jij onze producten ook leuk.

Hartelijke groeten,

Nienke en Paul

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »