Houten Bruiloft Gastenboek Lauwerkrans A4

Levertijd: 5-10 dagen

Dit prachtige houten gastenboek bewaart je waardevolle herinneringen aan een speciale dag. Het is geschikt om als gastenboek te gebruiken maar je kunt er bijvoorbeeld ook foto's en kaarten in plakken. De rug van het boek bestaat uit 4 losse ringen of een metalen bindrug. De 4 losse ringen kunnen geopend worden, zodat eventueel vellen toegevoegd of eruit gehaald kunnen worden. De metalen bindrug is erg robuust, maar kan niet open en dicht. 

Er zijn verschillende lettertypes om uit te kiezen voor de namen en datum op dit boek. Maak hiervoor je keuze in het bijbehorende keuzeveld.

Het boek wordt standaard geleverd met 40 vellen 120 grams papier, zodat je 80 beschrijfbare zijden hebt.

Uiteraard kunnen we ook meer papier meeleveren als je dat graag wil. Dit kun je aangeven in het opmerkingenvakje.

Werkwijze

Wij vinden het heel belangrijk dat jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp. Als jullie bij ons een gastenboek bestellen, dan zullen we eerst een ontwerp maken en met jullie bespreken. Eventueel kunnen we dan nog aanpassingen uitvoeren, zodat jullie er helemaal tevreden over zijn.

Pas daarna gaan wij produceren, en zullen we het gastenboek naar jullie opsturen. 

Wil je iets bijzonders?

Heb je een ander idee?

Mail ons met je wensen voor jouw houten gastenboek: [email protected]

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »