Creative Life Workshops Poetoeter

 

In het weekend van 11, 12 en 13 november zijn wij te vinden op Creative Life in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Dit is een erg leuk evenement waar we al vaker naartoe zijn geweest. Er komen veel creatieve ondernemers en er zijn allerlei leuke workshops te doen. 

Leuk als je ons komt bezoeken om te zien wat je met een lasersnijder kan maken. We laten je meekijken bij het maakproces en maken graag iets naar jouw wens!

Je kunt bij ons leuke dingen shoppen voor in je interieur en ook verschillende gepersonaliseerde cadeautjes voor iemand anders of voor jezelf! Omdat de december-feestmaand ook al bijna is, zullen we ook dingen in sint- kerst- en nieuwjaarsthema meenemen. 

1x per dag bieden we een workshop aan. Deze is om 14.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten.

 

Tijdens onze workshop is iedereen een maker!

Behalve onze stand met eigen producten, zie je ook 1 van onze lasersnijders live in actie. En jij krijgt de kans om ermee te werken! Tijdens deze workshop krijg je een introductie in het lasersnijden. Hoe werkt de machine, welke verschillende producten kan je ermee maken en hoe doe je dat? Je leert het in deze introductiecursus!

Tijdens deze workshop nemen we je mee in de wereld van het lasersnijden. Na een korte uitleg over de basisprincipes, ga je zelf aan de slag. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met lasersnijden om deel te nemen aan de workshop. Ben je benieuwd hoe je een ontwerp omzet naar een product uit de lasersnijder?

Je kan tijdens de workshop kiezen voor het maken van een gegraveerde sleutelhanger of een uitgesneden naam (ca. 12cm)

 

 

Wat je verder nog moet weten:

  • We werken met kleine groepjes. In deze workshop is plaats voor max. 4 personen
  • We hebben helaas geen aanschuifplekken, vanwege de intensieve begeleiding. Maar we maken buiten de workshoptijden wel op maat gemaakte producten waarbij je kan meekijken aan de machine.
  • Je bent alleen verzekerd van een plekje als je je hebt ingeschreven voor de workshop via deze website en je betaling voldaan is.
  • De workshop is exclusief entree voor Creative Life. Een entreekaartje voor dit evenement is €15,50 en kun je kopen via deze link.
  • Creative Life vindt plaats in de Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41 Utrecht 
  • Deze workshop duurt ongeveer 45 minuten 

Ben jij klaar om te leren lasersnijden? Schrijf je dan nu in voor deze workshop!

ONZE WORKSHOPS ZIJN OP ALLE DAGEN UITVERKOCHT

BUITEN DE WORKSHOPTIJD KAN JE BIJ ONZE STAND LANGSKOMEN EN MAKEN WE GRAAG IETS VOOR JE!

 

 

 

Wil je een product live door ons laten maken, maar niet mee doen aan een workshop, dan kan je buiten de workshoptijd bij ons langs komen in onze stand. Je kan dan meekijken met het ontwerp en zien hoe het gemaakt wordt. Let op: het ontwerpen en maken van de producten kost tijd. Wil je niet te lang wachten én er zeker van zijn dat je product gemaakt wordt? Doe dan een pre-order!

 

Pre-orders

Wil je producten bestellen en die tijdens Creative Life af komen halen? Dan profiteer je van een leuke pre-order korting bij onderstaande producten! Bestel met korting vóór maandag 7 november 2022!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »