Klein kraamboek met grote bosdieren A5

Levertijd: 5-10 dagen

De belangrijke gebeurtenissen in het leven wil je je graag blijven herinneren. Dit houten geboorteboek is geschikt om als kraamboek of kraamvisiteboek te gebruiken. Het is groot genoeg voor heel veel blaadjes, en natuurlijk is het ook geschikt om foto's in te plakken. 

Dit houten kraamboek wordt standaard geleverd met 40 vellen 120 grams papier, zodat je 80 beschrijfbare zijden hebt. Op verzoek kan dat natuurlijk ook met meer papier of zelfs met gekleurd papier.

De ringband kan je open doen zodat de vellen papier erin en eruit kunnen.

Werkwijze

Wij vinden het heel belangrijk dat jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp. Als jullie bij ons een kraamboek bestellen, dan zullen we eerst een ontwerp maken en met jullie bespreken. We blijven het ontwerp net zolang aanpassen, todat jullie er helemaal tevreden over zijn.

Pas daarna gaan wij produceren, en zullen we het geboorteboek naar jullie opsturen.

En mochten we er bij het ontwerp niet uitkomen? Dan doen wij niet moeilijk en krijgen jullie gewoon jullie geld terug.

Speciale wensen

Heb je zelf een idee wat je graag anders zou willen aan dit geboorteboek? Wil je bijvoorbeeld andere dieren op de voorkant? Of een ander lettertype? Wij ontwerpen en produceren alles zelf, dus wij kunnen je helpen bij deze wensen voor dit houten geboorteboek. Laat het ons weten: [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »