Enveloppendoos Lotusbloem patroon - XL

Levertijd: 5-10 dagen

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het vinden van de perfecte decoraties voor jullie bruiloft kan een uitdaging zijn, maar onze enveloppenkist met een zelfontworpen Lotusbloem patroon is een prachtige en praktische oplossing.

Deze enveloppenkist is gemaakt van hoogwaardig populieren triplex en heeft een uniek en persoonlijk lasergesneden patroon. Hoewel deze enveloppenkist geen slot heeft, is het nog steeds een duurzaam en stevig materiaal dat jullie cadeau-enveloppen veilig zal opbergen tijdens jullie receptie.


Onze enveloppenkist is een prachtig decoratief element op jullie receptietafel en zal bijdragen aan het thema van jullie bruiloft. Het is een geweldige manier om jullie persoonlijke stijl te laten zien en om een blijvende herinnering aan jullie speciale dag te creëren.


Bestel onze enveloppenkist met het door ons zelf ontworpen patroon van Lotusbloemen vandaag nog en voeg deze unieke en praktische decoratie toe aan jullie bruiloft. Het is de perfecte manier om jullie cadeau-enveloppen stijlvol op te bergen en jullie bruiloft nog specialer te maken. Bekijk ook onze andere producten om jullie bruiloft compleet te maken. Wij wensen jullie een prachtige en onvergetelijke bruiloft toe!

De doos is gemaakt van 6mm dik populieren triplex. Het motief is door ons zelf met de hand getekend en met een lasersnijder uitgesneden. 

Omschrijving

De kist is 38cm breed, 30cm diep en 21cm hoog. Er kunnen dus flink wat enveloppen in! Mocht je denken dat deze misschien toch net iets te groot is, kijk dan ook eens naar onze L-variant.

Het deksel wordt speciaal en op maakt gemaakt met jullie namen en datum. Het lettertype kunnen jullie kiezen uit 1 van de 12 mogelijkheden.

We hebben hem nu nog niet, maar we gaan met dit motief natuurlijk ook een gastenboek maken. Worden jullie de eerste die dat gastenboek willen ontvangen?

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen voor deze houten enveloppendoos? We horen het graag: [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »